Homepagewetenswaardighedenasbestinventarisatiebodemonderzoekontzorgen bij asbestsaneringintegrale bedrijfsaanpakaanbevelingen
Logon

Hieronder volgen enkele uitspraken van onze opdrachtgevers over onze dienstverlening:

 

* Reeds vele jaren onze partner daar waar het gaat om asbest- en milieutechnische zaken. PMC zorgt voor deskundig advies met betrekking tot onze milieuvraagstukken.  Ze denken mee, regelen het binnen gestelde termijn en houden je op de hoogte van ontwikkelingen die voor ons relevant zijn. En dat alles wordt op vriendelijk manier uitgevoerd.
Wij ervaren PMC als zeer deskundig in zowel advisering als ook begeleiding tijdens de uitvoering van saneringen en dat zorgt voor veel vertrouwen.

Jaap MuileboomStena Realty b.v.


* Sterke punten: snelle service, klantgericht, deskundig en flexibel.

Bertus Altena - DGS b.v. (optredend als directievoerder bij de ombouw van ANWB-winkels)


* Marc Prins heeft circa 1 jaar de taken van het toezicht en vragen op het gebied van asbest voor de Omgevingsdienst West-Holland vervuld. Hij heeft professionaliteit hoog in het vaandel staan, is zeer ter zake kundig en zelfstandig. Bovendien waardeer ik in hem de rust, eenvoud en integriteit en is hij toegankelijk en prettig in de omgang. Ik ben als opdrachtgever zeer tevreden over de geleverde interim-diensten. Ik heb met plezier met hem samengewerkt.

Mike Middeldorp - Milieu - en organisatieontwikkelbureau Kan Consult b.v. (optredend als Interim Hoofd Afdeling Advies bij de Omgevingsdienst West-Holland)


* We hebben veel baat gehad bij de nauwgezette en deskundige aanpak van Marc! We keken als een berg op tegen een grote asbest sanering, maar Marc heeft dit op een professionele manier voor ons uit handen genomen en we hebben er bijna geen omkijken meer aan gehad. Wij hebben veel voordeel gehad van de vele ervaring die Marc heeft met dit soort processen. Bovendien is Marc een prettig persoon met wie het fijn werken is.

Jan van Rhienen - Deen Vastgoed Beheer b.v.


* Prins Milieu Consultancy b.v. heeft voor ons bedrijf in 2011 een Asbestinventarisatie type A uitgevoerd op het terrein van GDF Suez aan de Weurtseweg 460 in Nijmegen. Het complete terrein is hierbij in- en uitwendig uitgebreid gecontroleerd en onderzocht. Daarnaast is met behulp van Marc Prins in het door ons gebruikte SAP computer systeem de mogelijkheid voor de registratie van asbesthoudende - en niet asbesthoudende installatiedelen ingevoerd. Ook zijn er werkinstructies, toegespitst op het productie - en onderhoudspersoneel van deze centrale, gemaakt.

Als o.a. asbest-coördinator voor Centrale Gelderland heb ik Marc Prins ervaren als ter zake kundig en zeer prettig in de omgang. Ons bedrijf is zeer tevreden over de geleverde diensten. Daarom heeft Prins Milieu Consultancy b.v. ook opdracht gekregen om in 2014 het actualisatierapport op te stellen. Hierin is aanvullend een risico beoordeling voor de sloop en verbouw van de Centrale opgenomen.

Hans Reuser - Asbest-coördinator op de locatie Nijmegen van GDF SUEZ Energie Nederland


* Bij een asbestinventarisatie komt vaak meer kijken dan alleen het aanwezige asbest herkennen en hierover verslag uitbrengen. In verhuurde panden komen gebruikers vaak met vragen en ook die moeten op een deskundige en prettige manier beantwoord kunnen worden om onrust te voorkomen. Prins Milieu Consultancy b.v. beheerst al deze taken en is daarmee een prima partner voor ons.

Martin van Vliet - Vastgoedmanager bij Nyenburgstaete Beheer


* De afgelopen jaren heeft de heer Prins van Prins Milieu Consultancy enkele asbestsaneringsprojecten uitgevoerd voor diverse beleggingspanden van de AMRES groep. Deze saneringsprojecten zijn volledig, vanaf Type A bemonstering tot en met de feitelijke sanering, door de heer Prins uitgevoerd en begeleid. De uitvoering is met grote professionaliteit en efficiency uitgevoerd. Opvallend is dat de huurders van de AMRES groep zeer goed overweg konden met de heer Prins waardoor de relatie tussen de huurders en de Amres Groep juist verbeterd is. Amres is voornemens de goede relatie met Prins Milieu Consultancy nog heel lang voort te zetten.

Joost Brantjes - AMRES BV


* Wij zijn uitermate tevreden over de dienstverlening van Prins Milieu Consultancy b.v. De lijnen zijn kort, adviezen zijn duidelijk en de geboden oplossingen zijn uitstekend.

Eric Meijer - Vastgoedmanager bij Euro Shoe Nederland b.v.

 

 

linkedin Prins Milieu Consultancy b.v. Schimmelpennincklaan 2a 3571 BH Utrecht tel. 030 2990073 mob. 06 29368495 info@pmc-milieu.nl